WebapplicatiesSoms wilt u de gegevens in uw database voor een groter publiek toegankelijk maken, bijvoorbeeld op het internet. Dan biedt FMP in combinatie met FileMaker Server u de mogelijkheid om (een deel van) uw database op een webpagina te publiceren.
SandwijkSupport verzorgt zowel de ontwikkeling als de hosting van dergelijke toepassingen.

Zo kunt u bijvoorbeeld inschrijvingen voor congres of cursus via het internet laten lopen. U plaatst een inschrijvingsformulier op uw eigen website, welke gegevens na invulling door geinteresseerden automatisch worden opgenomen in een gebruikersvriendelijke FMP-database die u rechtstreeks benadert. Op uw eigen computer kunt u dan de inschrijvingen bekijken en bijv. een email of een factuur sturen.

Of u wilt de informatie in uw database juist publiceren middels een webpagina waarop gebruikers middels zoekopdrachten in uw database kunnen grasduinen.

FMP leent zich hier uitstekend voor: de gebruikersvriendelijkheid van de lokale databasetoepassing, in combinatie met de grote toegankelijkheid van het internet.

SandwijkSupport werkt op dit gebied intensief samen met profesionele webdesigners en PHP-specialisten. Informeer naar de mogelijkheden.